--2-- Fonduri-tineri-intreprinzatori GORJ


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
            CAUTA

 EXPERT CONSULT GRUP - fonduri nerambursabile
joi, 09 Mai 2024 | 3:30
 
 


Fonduri nerambursabile

Fonduri tineri intreprinzatori
Fonduri comert si prest.serv.
Fonduri IMM
Fonduri agricultura
Fonduri turism
Fonduri persoane fizice
Fonduri administratii publice
Fonduri resurse umane

reclama

  Fonduri tineri intreprinzatori

Fonduri tineri intreprinzatori 

Fonduri pentru intreprinzatorii tineri – ATENTIE program in desfasurare

 Obiectivul Programului il constituie stimularea infiintarii de noi microintreprinderi, cresterea potentialului de accesare a surselor de finantare si dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale tinerilor in scopul implicarii acestora in structuri economice private.

Finantarea programului se va face cu fonduri de la bugetul de stat prin acordarea de alocatii financiare nerambursabil, pentru cel putin 1100 de microintreprinderi.

 Beneficiarii programului sunt tinerii debutanti in afaceri, cu varsta de pana la 35 de ani, care nu au mai detinut calitatea de actionar sau asociat in vreo firma si au un plan bun de afaceri .

 Facilitatile oferite prin Program

-          acordarea de alocatii financiare nerambursabile reprezentand cel mult 50% din valoarea proiectului de investitii, dar nu mai mult de echivalentul in lei a 10.000 euro.

-          Se vor acorda garantii de stat pana la cel mult 80% din valoarea creditului solicitat, pentru creditele contractate de beneficiari in vederea realizarii planurilor de afaceri, dar nu mai mult de echivalentul in lei a 80.000 euro, prin intermediul Fondului National de Garantare al Creditelor pentru IMM .

-          cheltuielile de asigurari sociale datorate de angajatori sunt scutite pentru veniturile a cel mult 4 salariati - dar nu mai mult de echivalentul salariului mediu brut pe economie din anul anterior pentru fiecare salariat.

 Conditiile de eligibilitate :

-          microintreprinderea poate fi infiintata de un intreprinzator debutant, ca asociat unic, sau de cel mult 5 intreprinzatori debutanti asociati.

-          Microintreprinderea trebuie sa aiba in obiectul de activitate cel mult 5 grupe de activitati CAEN, cu exceptia urmatoarelor activitati: intermedieri financiare si asigurari; tranzactii imobiliare, activitati de jocuri de noroc si pariuri, productie sau comercializare de armament, munitii, explozibili, tutun, alcool, plante si substante aflate sub control national, precum si activitatile excluse de normele europene cu privire la ajutorul de stat.

-          tanarul intreprinzator trebuie sa angajeze cel putin 2 salariati la momentul obtinerii facilitatilor de finantare

-          sa reinvesteasca cel putin 50% din profitul realizat in anul precedent.


Date de contact : 

Departament : FONDURI NERAMBURSABILE  

Mobil : 0724018950 , 0772263399
Telefon:0353/416030 , Fax : 0353/418282

Web: www.fondurieuropene.aaz.ro


 
 
CONTACT EXPERT CONSULT GRUP - fonduri nerambursabile

 arata tel , arata mobil
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

EXPERTCONT CONSULT PROJECT Consultanta accesare si implementare fonduri nerambursabile ; Credite si carduri persoane fizice,persoane fizice autorizate si IMM-uri ; Consultanta financiara si evidenta contabila completa ; Consultanta in afaceri si management.
 
X